نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبیاری تکمیلی تاثیر مایه زنی باکتری های حل کننده فسفات بر عملکرد و اجزای آن در بالنگوی شهری (Lallemantia iberica) و نخود (Cicer aritinum L.) در حالت تک کشتی و مخلوط [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 209-228]
  • آسکوربات پراکسیداز تاثیر کاربرد کود فسفر، باکتری سودوموناس پوتیدا و قارچ گلوموس موسه آ و اثرات تلفیقی آن‌ها بر فعالیت برخی از آنزیم‌های آنتی اکسیدان، خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم در شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-33]
  • آناتومی ریشه ارزیابی مقاومت و ارتباط اجزای میکرو-مرفولوژیکی ریشه ارقام دیم گندم نان به نماتد سیستی غلات Heterodera filipjevi [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 187-208]

ا

  • احتمال پهنه بندی تاریخ های کاشت و برداشت و طول مراحل رشد گندم دیم بر اساس داده های بارش و دما در استان گلستان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-120]
  • ارقام ارزیابی مقاومت و ارتباط اجزای میکرو-مرفولوژیکی ریشه ارقام دیم گندم نان به نماتد سیستی غلات Heterodera filipjevi [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 187-208]
  • ارقام و ژنوتیپ‌های جو جذب فسفر و عملکرد ژنوتیپ‌ها و ارقام جو در سطوح مختلف فسفر تحت شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 55-66]
  • الگوهای کاشت بررسی تغییرات عملکرد دانه و اجزای آن و قابلیت نخود سیاه (Cicer arietinum L.) در سرکوب علف‌های هرز در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 67-85]
  • اینبرد لاین نوترکیب بررسی تنوع ژنتیکی و مکان یابی QTLهای کنترل کننده صفات مرتبط با جوانه‌زنی بذر و استقرار گیاهچه گندم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 121-138]

ب

  • بازیافت ظاهری فسفر جذب فسفر و عملکرد ژنوتیپ‌ها و ارقام جو در سطوح مختلف فسفر تحت شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 55-66]
  • باکتری های بیوفیلمی تاثیر باکتری‌های بیوفیلمی محرک رشد در تعدیل اثرات ناشی از بروز تنش کم‌آبی در مراحل انتهایی دوره رشد بر اجزای عملکرد و ریشه گندم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]
  • بیوماس علف‌های هرز بررسی تغییرات عملکرد دانه و اجزای آن و قابلیت نخود سیاه (Cicer arietinum L.) در سرکوب علف‌های هرز در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 67-85]

پ

  • پراکسیداز تاثیر کاربرد کود فسفر، باکتری سودوموناس پوتیدا و قارچ گلوموس موسه آ و اثرات تلفیقی آن‌ها بر فعالیت برخی از آنزیم‌های آنتی اکسیدان، خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم در شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-33]
  • پروتئین بررسی اثر تراکم کاشت و آبیاری تکمیلی بر کمیت و کیفیت عملکرد علوفه دو رقم گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 147-164]
  • پرولین تاثیر کاربرد کود فسفر، باکتری سودوموناس پوتیدا و قارچ گلوموس موسه آ و اثرات تلفیقی آن‌ها بر فعالیت برخی از آنزیم‌های آنتی اکسیدان، خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم در شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-33]

ت

  • تنوع ژنتیکی بررسی توده‌های بومی گندم نان در جذب و بهره وری نیتروژن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 35-53]
  • توده های بومی بررسی توده‌های بومی گندم نان در جذب و بهره وری نیتروژن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 35-53]

ج

  • جذب جذب فسفر و عملکرد ژنوتیپ‌ها و ارقام جو در سطوح مختلف فسفر تحت شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 55-66]

چ

  • چگالی بافت ریشه تاثیر باکتری‌های بیوفیلمی محرک رشد در تعدیل اثرات ناشی از بروز تنش کم‌آبی در مراحل انتهایی دوره رشد بر اجزای عملکرد و ریشه گندم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]

د

  • دی آلل بررسی ژنتیکی عملکرد دانه و اجزای عملکرد در ژنوتیپ‌های گندم نان به روش دی آلل [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 165-186]
  • دریاچه ارومیه بررسی اثر آبیاری تکمیلی و تاریخ کاشت بر بهره‌وری فیزیکی و اقتصادی آب مصرفی گیاهان گندم و جو در شرایط دیم ارومیه [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 247-262]
  • درجه- روز رشد پهنه بندی تاریخ های کاشت و برداشت و طول مراحل رشد گندم دیم بر اساس داده های بارش و دما در استان گلستان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-120]
  • دیم بررسی اثر تراکم کاشت و آبیاری تکمیلی بر کمیت و کیفیت عملکرد علوفه دو رقم گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 147-164]

ر

  • رسیدگی پهنه بندی تاریخ های کاشت و برداشت و طول مراحل رشد گندم دیم بر اساس داده های بارش و دما در استان گلستان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-120]
  • ریشه تاثیر باکتری‌های بیوفیلمی محرک رشد در تعدیل اثرات ناشی از بروز تنش کم‌آبی در مراحل انتهایی دوره رشد بر اجزای عملکرد و ریشه گندم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]
  • رقم گندم تاثیر باکتری‌های بیوفیلمی محرک رشد در تعدیل اثرات ناشی از بروز تنش کم‌آبی در مراحل انتهایی دوره رشد بر اجزای عملکرد و ریشه گندم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]

ز

  • زمان کشت بررسی اثر زمان کشت بر عملکرد، میزان روغن و برخی صفات زراعی ژنوتیپ‌های گلرنگ در مناطق دیم سرد و معتدل سرد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 229-245]

ژ

  • ژنوتیپ بررسی اثر زمان کشت بر عملکرد، میزان روغن و برخی صفات زراعی ژنوتیپ‌های گلرنگ در مناطق دیم سرد و معتدل سرد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 229-245]

س

  • سبز شدن پهنه بندی تاریخ های کاشت و برداشت و طول مراحل رشد گندم دیم بر اساس داده های بارش و دما در استان گلستان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-120]
  • سوپراکسید دسموتاز تاثیر کاربرد کود فسفر، باکتری سودوموناس پوتیدا و قارچ گلوموس موسه آ و اثرات تلفیقی آن‌ها بر فعالیت برخی از آنزیم‌های آنتی اکسیدان، خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم در شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-33]
  • سود کشاورز بررسی اثر آبیاری تکمیلی و تاریخ کاشت بر بهره‌وری فیزیکی و اقتصادی آب مصرفی گیاهان گندم و جو در شرایط دیم ارومیه [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 247-262]

ش

  • شاخص های گیاهچه ای بررسی تنوع ژنتیکی و مکان یابی QTLهای کنترل کننده صفات مرتبط با جوانه‌زنی بذر و استقرار گیاهچه گندم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 121-138]

ع

  • عملکرد جذب فسفر و عملکرد ژنوتیپ‌ها و ارقام جو در سطوح مختلف فسفر تحت شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 55-66]
  • عملکرد تاثیر مایه زنی باکتری های حل کننده فسفات بر عملکرد و اجزای آن در بالنگوی شهری (Lallemantia iberica) و نخود (Cicer aritinum L.) در حالت تک کشتی و مخلوط [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 209-228]
  • عملکرد دانه بررسی تغییرات عملکرد دانه و اجزای آن و قابلیت نخود سیاه (Cicer arietinum L.) در سرکوب علف‌های هرز در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 67-85]
  • عملکرد دانه بررسی ژنتیکی عملکرد دانه و اجزای عملکرد در ژنوتیپ‌های گندم نان به روش دی آلل [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 165-186]
  • عملکرد دانه بررسی اثر زمان کشت بر عملکرد، میزان روغن و برخی صفات زراعی ژنوتیپ‌های گلرنگ در مناطق دیم سرد و معتدل سرد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 229-245]
  • عملکرد گیاه بررسی اثر آبیاری تکمیلی و تاریخ کاشت بر بهره‌وری فیزیکی و اقتصادی آب مصرفی گیاهان گندم و جو در شرایط دیم ارومیه [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 247-262]

ق

ک

  • کارایی جذب و مصرف نیتروژن بررسی توده‌های بومی گندم نان در جذب و بهره وری نیتروژن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 35-53]
  • کارآیی مصرف آب تاثیر کاربرد کود فسفر، باکتری سودوموناس پوتیدا و قارچ گلوموس موسه آ و اثرات تلفیقی آن‌ها بر فعالیت برخی از آنزیم‌های آنتی اکسیدان، خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم در شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-33]
  • کربوهیدرات بررسی اثر تراکم کاشت و آبیاری تکمیلی بر کمیت و کیفیت عملکرد علوفه دو رقم گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 147-164]
  • کشاورزی پایدار تاثیر مایه زنی باکتری های حل کننده فسفات بر عملکرد و اجزای آن در بالنگوی شهری (Lallemantia iberica) و نخود (Cicer aritinum L.) در حالت تک کشتی و مخلوط [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 209-228]
  • کلروفیل تاثیر کاربرد کود فسفر، باکتری سودوموناس پوتیدا و قارچ گلوموس موسه آ و اثرات تلفیقی آن‌ها بر فعالیت برخی از آنزیم‌های آنتی اکسیدان، خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم در شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-33]
  • کودهای زیستی تاثیر مایه زنی باکتری های حل کننده فسفات بر عملکرد و اجزای آن در بالنگوی شهری (Lallemantia iberica) و نخود (Cicer aritinum L.) در حالت تک کشتی و مخلوط [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 209-228]

گ

  • گلدهی پهنه بندی تاریخ های کاشت و برداشت و طول مراحل رشد گندم دیم بر اساس داده های بارش و دما در استان گلستان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-120]
  • گلرنگ بررسی اثر تراکم کاشت و آبیاری تکمیلی بر کمیت و کیفیت عملکرد علوفه دو رقم گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 147-164]
  • گلرنگ زراعی بررسی اثر زمان کشت بر عملکرد، میزان روغن و برخی صفات زراعی ژنوتیپ‌های گلرنگ در مناطق دیم سرد و معتدل سرد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 229-245]
  • گندم بررسی تنوع ژنتیکی و مکان یابی QTLهای کنترل کننده صفات مرتبط با جوانه‌زنی بذر و استقرار گیاهچه گندم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 121-138]
  • گندم ارزیابی مقاومت و ارتباط اجزای میکرو-مرفولوژیکی ریشه ارقام دیم گندم نان به نماتد سیستی غلات Heterodera filipjevi [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 187-208]
  • گندم نان بررسی توده‌های بومی گندم نان در جذب و بهره وری نیتروژن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 35-53]

م

  • مدیریت آب در مزرعه بررسی اثر آبیاری تکمیلی و تاریخ کاشت بر بهره‌وری فیزیکی و اقتصادی آب مصرفی گیاهان گندم و جو در شرایط دیم ارومیه [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 247-262]
  • مقاومت ارزیابی مقاومت و ارتباط اجزای میکرو-مرفولوژیکی ریشه ارقام دیم گندم نان به نماتد سیستی غلات Heterodera filipjevi [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 187-208]

ن

  • نیتروژن بررسی توده‌های بومی گندم نان در جذب و بهره وری نیتروژن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 35-53]
  • نخود بررسی تغییرات عملکرد دانه و اجزای آن و قابلیت نخود سیاه (Cicer arietinum L.) در سرکوب علف‌های هرز در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 67-85]
  • نسبت برابری زمین تاثیر مایه زنی باکتری های حل کننده فسفات بر عملکرد و اجزای آن در بالنگوی شهری (Lallemantia iberica) و نخود (Cicer aritinum L.) در حالت تک کشتی و مخلوط [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 209-228]
  • نماتد سیستی غلات ارزیابی مقاومت و ارتباط اجزای میکرو-مرفولوژیکی ریشه ارقام دیم گندم نان به نماتد سیستی غلات Heterodera filipjevi [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 187-208]

و

  • وراثت پذیری بررسی ژنتیکی عملکرد دانه و اجزای عملکرد در ژنوتیپ‌های گندم نان به روش دی آلل [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 165-186]
  • وزن هزار دانه تاثیر باکتری‌های بیوفیلمی محرک رشد در تعدیل اثرات ناشی از بروز تنش کم‌آبی در مراحل انتهایی دوره رشد بر اجزای عملکرد و ریشه گندم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]